CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Soğuksu Pazar Yeri'ni ziyaret ederek esnaf vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Şanal ayrıca Soğuksu Taksici esnafını da ziyaret ederek destek istedi. Şanal, öte yandan mevcut başkan Muharrem Akdemir ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bir süre önce beyin kanaması geçiren belediye meclis üyesi Cevat Bulut’u evinde ziyaret etti.

Ziyarete CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP ve İYİ Parti Belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

Pazarcı esnafının her zaman yanında olacağına vurgu yapan Şanal; "Pazar yerine geldim, sanki evime geldim. Öncelikli amacımız pazar yeri esnafımızın hak ettiği kazancı sağlanmasını istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burada ne sorun varsa oturup beraber çözeceğiz. Sizin pencerenizden bakan bir başkan olacağım ve sorunları bilerek beraber çözeceğiz. Sizin sıkıntınız bizlerin şahsi sıkıntısıdır. Halkımıza iyi hizmet, pazar yerine huzur getireceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız merak etmeyin. Sizin içinizden çıkan sizi unutmayan bir belediye başkanı olacağım" dedi.

Şanal daha sonra pazar yerini gezerek vatandaşların dertlerini dinledi ve sorunların çözümü için 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerinde destek istedi.

SOĞUKSULU TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ: "SİZDEN DESTEK İSTİYORUM"

Soğuksu Taksi Durağı şoförleri ile de bir araya gelen Şanal; "Sorunları biliyoruz. 1 Nisan itaberi ile herkesin sorununu gidereceğiz. Sizden destek istiyorum" dedi."

VEFA ZİYARETİ

Bir süre önce beyin kanaması geçiren Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi Cevat Bulut'a, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ve Zonguldak Belediyesi meclis üyeleri evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.