İyi Parti’nin çiçeği burnunda Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür, Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada Türkiye’nin ve Zonguldak’ın yüzünü ağartmak için yola çıktıklarını, İYİ Parti’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu belirterek, “Cumhuriyet’e ve Mustafa Kemal’e inanan herkesi sokakta değil İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaya bekliyoruz. Demokrasiye, Cumhuriyete sahip çıkmak için siyasete girdik. Çünkü Cumhuriyet bizim vazgeçemediğimiz unsurlardan biri.” dedi.

“VATANDAŞIN YÜZÜ YERDE”

İYİ Parti’nin Türkiye mozaiğinin bir yansıması olduğuna işaret eden Ömür, Meral Akşener gibi saygın bir siyasetçinin bir kadın olarak öne çıkmasına inanılmaz saygı duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda da kadınlar vardı. Türkiye siyasetinde kadınları daha çok siyasetin içinde görmek istiyoruz. İşte bu nedenle İYİ Parti saflarına geçtim. Zonguldak’ta insanlar başı önünde yürüyor. Biz insanların yüzünü gökyüzüne dönmesini istiyoruz. İYİ Parti kadroları Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da halkımızın yüzünü ağartacak”

“TATLI SU KURNAZLARI VAR”

Zonguldak politikasını yöneten ve yerli-yabancı ayrımı yapan insanları varlığından her daim rahatsız olduğunu ifade eden Adnan Ömür, “Kimse tatlı su kurnazlığı yapmasın. Ben Trabzon kökenliyim ama Zonguldaklıyım. Trabzon’a gitsem kimse beni tanımaz. Hepimiz aynaya bakmak zorundayız. Zonguldak’ın hali meydanda. Biz bir kuşağın çocuklarıyız. Bana ilçe başkanlığı teklifi yapıldığı zaman önce ailemle ardından arkadaşlarımla görüşüp yola çıktım. Ardından Sayın Yavuz Erkmen beyin teklifini kabul ederek sorumluluk aldım. İnşallah partimizin hedef ve projelerini halkımıza doğru anlatabilirsek çitamızı çekebileceğimiz en yüksek hedefe çekmek istiyoruz. Zonguldak Belediye başkan adayımızı masaya yatırıp en iddialı adayı çıkartacağız.” şeklinde konuştu