Bacıoğlu, Ören ve sendika üyeleri ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nın 15 Şubat’ta yapılan kongrenin ardından tekrar güven tazeleyerek İl Başkanlığa yeniden seçilen Hamdi Ayan’ı ve 25 Ocak’ta yapılan kongrenin ardından Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Niyazi Kıransoy’u parti binasının Şehit Fırat Çakıroğlu toplantı salonunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, “Yapılan kongrelerin ardından MHP İl Başkanlığı’na seçilen Hamdi Ayan ve Merkez İlçe Başkanı seçilen Niyazi Kıransoy başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istedik. MHP’nin yapacakları güzel çalışmalarında şimdiden şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına başarılar diliyorum. Yapılacak seçimlerde Zonguldaklılar kendilerini temsil edecek vekil adaylarına destek verir. Tekrar il ve ilçe başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ise, “Türkiye Kamu-Sen camiasına yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.