Zonguldak Belediye Başkanlığı için şu ana kadar 3 resmi başvurunun yapıldığı CHP’de aday arayışları sürüyor. Dün kente gelen parti görevlileri, kent merkezinde görüştükleri vatandaşlara CHP’li Zonguldak Belediyesini ve kimi aday görmek istediklerini sordu.

Öte yandan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, makamında ziyaret ettiği Bülent Kantarcı’yı başarılı çalışmalarından ötürü kutlayarak Zonguldak Belediye Başkan adaylığı teklif etti. Ziyaret sırasında böylesine önemli bir teklifin kendisine yapılmasının son derece onur verici olduğunu ifade eden Kantarcı,  Milletvekili Ünal Demirtaş’a gerekçelerini açıklayıp teklifini kibarca reddederek teşekkür etti.  

KILIÇDAROĞLU: “C BÜLENT BEYİ İKNA EDERSEK GÜZEL OLUR”

Diğer taraftan bir CHP Genel Başkan Yardımcısının Zonguldak adaylığı konuşulurken, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teklif götürülmesi yolunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na öneride bulunduğu öğrenildi. Aynı görüşmede, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise buna karşılık, “Bülent Beyi ikna edebilirsek ne güzel olur” dediği öğrenildi. Son yaptığı açıklamada CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol’u kendisine küfür eden ve mahkeme kararıyla ceza alan il yöneticisini koruma altına almakla suçlayan Kantarcı’nın bundan sonra nasıl biryol haritası izleyeceği merak ediliyor.