UMUT ERSES / BARIŞ DOĞAN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak amacıyla Zonguldak’a geldi.

Kente girişteki ilk ilçe olan Devrek’in girişindeki bir petrol ofisinde İl Başkanı Ahmet Altun, Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Genel Meclis üyeleri Fikret Zaman, Nebahattin Yılmaz, Mustafa Uzundal, milletvekili adayı Harun Akın, milletvekili aday adayı Songül Malkoç ve çok sayıda partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’na çiçek takdim edildi. Kılıçdaroğlu partililerle tek tek selamlaştıktan sonra petrol ofisinde çalışan işçilerle de kısa bir süre sohbet etti.

Yapılan karşılama ardından Devrek ilçesindeki Tarihi Baston Çarşısı önünde kaldırıma kurulan uzun masada Devrek’in meşhur simit, kaşar peyniri ve gözleme ile çay eşliğinde kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında vatandaşla da sohbet etme imkanı bulan Kılıçdaroğlu, ardından Gökçebey İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışını gerçekleştirecek.


















AYRINTILAR GELECEK…