Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, sosyal paylaşım sitesinden siyasi parti ve adaylarına çağrıda bulunarak, “Kimse Sessiz Çoğunluğu Çantada Keklik Görmesin” dedi.

Çiloğlu’nun açıklaması şöyle:

“Kimse Sessiz Çoğunluğu Çantada Keklik Görmesin !!!

  31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkan adayları belirlendi. Tüm adaylara başarılar dilerim.      Şimdi sıra belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerinin belirlenmesinde,

Kamuoyuna sızan bilgilere göre, bir çok parti de listeler toplumun kabul göreceği ve TOPLUMUN GENEL YAPISINI  kucaklayacak şekilde değil de!!!   Bazı yanlış değerlendirmeler ile yapılıyor izlenimini görüyoruz. Eğer partiler listeleri ikili ilişkilere göre yaparlarsa oy dönüşleri de ikili ilişkilerin hitap edeceği kesim kadar olur.     

        Zonguldak’ta efendiliğini, mütevaziliğini, her daim koruyan, ülkesini seven ve Zonguldak’ın omurgasını teşkil eden sessiz çoğunluğu dikkate almazsanııızzzz, onlar da geçmişte olduğu gibi hepinize bir ders verir.

        Kimse bu sessiz mütevazı insanların oylarını çantada keklik görmesin!!!

Hep birlikte el ele vererek, Zonguldak’ımızı mutlu insanların yaşadığı, yaşanabilir bir kent hâline getirme mücadelesini verelim.

Hani bir hatırlatayım dedim.”

(Abdullah Karabacak)