CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bugün Kozlu Pazar Yeri esnafını gezerek sorunlarını dinledi.

Cengiz Bank eşi Derya Bank, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfi Ceylan ve yönetimi ile kalabalık bir partili grup ile Kozlu Pazar Yeri esnafını ziyaret etti.

Pazar yeri esnafı ve burada alış veriş yapan vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Bank'a ilgi büyüktü.

Pazar yeri gezisi sonrası bir değerlendirme yapan Cengiz Bank şunları söyledi: "Ülkemizin ekonomik durumu malum. Hem vatandaş hem de esnafımız kan ağlıyor. Pazar yerlerimiz  bizim can damarımız. Burada hem esnafımız biraz nefes almaya çalışıyor hem de vatandaşımız uygun fiyata ürün temin ediyor. Ancak Kozlu'da pazar esnafımızı dinlediğimiz de resmen hayrete düştüm. Bu kadar mı ilgisiz kalınır. Lağım pazarın içinden akıyor. Bu hem son derece sağlıksız hem de insanın aklıyla alay etmek demek. Pazaryeri esnafına da buradan alışveriş yapan vatandaşa da hakaret demek. Belediyelerin işi bunlara çözüm bulmak.  Akşama doğru pazar yerinin karanlık olduğu aydınlatmanın yeterli olmadığı konusunda şikayetler var. İki tane ampul takamayacak kadar aciz misiniz? Hele yağmurlu günlerde pazarda yürümek mümkün değil.  Pazara uğramayan pazardan alışveriş yapmayan bunları bilemez elbette. Çatı problemi var. Yağmur pazardan içeriye akıyor. Kısacası saymakla bitmeyen problemleri var.

31 Mart seçimlerinden hemen sonra seçimi kazandığımızda ilk yapacağım pazar yeri esnafımızla toplantı yapmak olacak. Esnafı dinleyeceğiz. Ne istediklerini öğreneceğiz ve beraber çözüm üreteceğiz.

Yaptım oldu devri bitecek.

Beraber konuşup beraber karar verip beraber yapacağız.

Herkesin mutlu olacağı ortak çözüm mutlaka vardır. İşin özü ortak akılla hareket etmektir. Artık belediyelerin vatandaş odaklı çalışmalarının zamanı gelmiştir. Önce vatandaşımız, önce Kozlu" dedi.