MHP Merkez İlçe Eski Başkanı Niyazi Kıransoy, 1987 yılından bu yana gönül verdiği MHP üyeliğinin sonlandırıldığını duyurdu. MHP genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile Erkan Haberal ve Halil Öztürk'e tepki gösteren Kıransoy, "Bu süreçte beni bu duruma getiren E. Semih YALÇIN, Erkan Haberal ve Halil ÖZTÜRK'ü kutluyorum. MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar, artık MHP Zonguldak'ta iktidar olur." ifadesini kullandı.

İşte Kıransoy'un o paylaşımı:

"Ben Türk Milletini,

Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.

Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU'na çağırıyorum."

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ

Merhum Başbuğumuzun bu çağrısına icabet edip 1987 yılından bu tarafa üyesi bulunmaktan şeref duyduğum MHP'nin üyeliğinden gelişen olaylara şahsıma ve arkadaşlarıma yapılan haksız davranışlara artık tahammülüm kalmamıştır. Bence kutsal bir dava olan milliyetci hareket, birkaç kişinin şahsi egosunu tatmin etme aracı olmuştur.  Ülkücünün değeri olmayan bir mecrada bulunmak bu aşamadan sonra zuldür

    Şahsımı ihraç etme noktasında cevval olan siyaset bezirganları, dün başka siyasi adreslerde idi, yarın menfaatleri gereği yine başka siyasi adreslere gideceklerdir, bu tarihin akısındaki olaylarla sabittir.

   Bu süreçte beni bu duruma getiren E. Semih YALÇIN, Erkan Haberal ve Halil ÖZTÜRK'ü kutluyorum. MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar artık MHP Zonguldak'ta iktidar olur.