AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Zonguldak’ta seçim çalışmalarına devam ediyor.

Gün içinde kurum ziyaretlerini gerçekleştiren Alan ve Çağlayan son olarak ise Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernekte faaliyet gösteren ‘Özel bireyler’ ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı 31 Mart seçimlerinden zafer çıkılması durumunda yapılacak projelere değindi.

“ERİŞİLEBİLİRLİK ARTACAK”

Alan ziyarette yaptığı açıklamada, “SKM tarafından verilen program çerçevesinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaretimizi gerçekleştirdik. Özel çocuklarımız ile bir araya gelerek zaman geçirme fırsatı yakaladık. Tabi şehrimizde özel çocuklarımıza engel olan tek şey diğer vatandaşların yarattığı engellerdir. Biz 31 Mart’ta belediyeyi kazanmamız halinde engelli bireylerimiz için de yaşanabilir bir kent yaratacağız. Zonguldak genelinde özellikle engeli bireylerimiz açısından ‘Erişilebilirlik’ noktasında büyük sıkıntılar mevcut. Kurumlarımız, şehrimiz ve kamu binalarında bu problemlerle karşılaşıyoruz. Bu noktada engelli bireylerimizin erişilebilirliğini arttırmak, yaşam konfor ve standardını yükseltmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.