CHP  eski  il başkanı   iş adamı  Şerafettin TURPÇU  bugün   ALEBORİNA  lokantasında   düzenleyeceği  basın toplantısı      ile  Milletvekili   aday adaylığını  açıklayacak. SOL CEPHE de  yıllarca    mücadele içinde bulunan Sayın TURPÇU    ‘ÖNSEÇİM  VAZGEÇİLMEZİM’  diyerek  yola çıkıyor. ÖNSEÇİM  Zonguldak’ta bana    göre de   mutlaka yapılmalıdır. CHP  Çıtası    ancak böylece yükselir.

CHP  Zonguldak’ta deve dişi isimlerle  Önseçim yapacak   aralarından  kimler ilk üç   sıraya girerse    bence   üç vekili zorlarlar.  İsimlere   bakın   Hasan GEMİCİ, Harun AKIN, Ali İhsan KÖKTÜRK, Şerafettin TURPÇU, Kenan KÖKTÜRK , umut BAŞOĞLU,  Songül MALKOÇ, Halil FURAT   isimlerini   bugüne kadar  buluyoruz. Belki başka isimlerde   sürpriz olarak   çıkacaktır.

MHP  DE MUHTEMEL  İSİMLER !

MHP  Zonguldak’ta  en azından  bir milletvekili nasıl çıkarır?  MHP  de ismi öne çıkanlar  ise  Turgut HAMZAÇEBİ, Erol  ŞEREF, Şakir  Ali YAZICIOĞLU, Hamdi  AYAN, Gürkan GÜLAY, Mustafa KORKUTHAN ,bu isimlere   seçim  arifesinde   geçmişte olduğu gibi birkaç isim mutlaka eklenecektir.

MHP Bu sıraladığım isimlerden  hangisi  ile seçime girerse  milletvekili  seçilir.?  Benim fikrime   göre  birinci isim Turgut HAMZAÇEBİ    öne çıkar. Hamdi   AYAN  ikinci sırada yer alır.

Direk  seçin deseler  kimi seçeriz.? İnanın bu isimler arasında   ben bocalarım.  Genç isim derlerlerse  Gürken GÜLAY  Hazır derim. 

AK PARTİ – CANER

AK PARTİ  Zonguldak   il başkanlığı  konusunda   anlaşılan   AK PARTİ   genel merkezi  aradığı  ismi bulamadı. Çünkü; isimler    gittiler görüştüler  bazıları elendi. Sonra ne oldu, AK PARTİ genel merkezi  Zonguldak teşkilatından   Süleyman CANER’in    öz geçmişini istedi. CANER  Halen il yönetim kurulu üyesidir. Başarılı Bir avukat  ve ZONGULDAKSPOR  kulüp  başkanıdır.

Süleyman CANER’den il başkanı olur mu?  Sorusu   gündeme geldi de    bir ortamda.

BEN OLUR HEMDE BAL GİBİ OLUR  diyerek  sebep olarak  BAKIN ADAMIN HERGÜN  GAZETELERDE BİR SAYFASI  BULUNUYOR   Dedim. Yalan mı?

Hemde  Hamdi UÇAR   isminden daha başarılı olur. Hadi bakalım  kolay gelsin.

BİZE HER ŞEY  ZONGULDAKSPOR