Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim gezileri kapsamında Topçalı ve Hamzafakılı mahallesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Gördüğü destek karşısında duygulanan Başkan Uysal; “Demekki doğru yoldayız. 31 Mart’tan sonrada sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Hüseyin Uysal, Topçalı ve Hamzafakılı mahallesinde halkın yoğun coşkusuyla karşılandı.

Seçim gezileri kapsamında mahalle turlarına çıkan Başkan Uysal, Kıyıcak, Göktepe ve Dağlar’ın ardından Topçalı ve Hamzafakılı mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

“MAHALLEMİZE BÜYÜK HİZMETLER YAPTI”

Topçalı mahallesinde Muhtar Şakir Başol, muhtar aday adayları ve kalabalık mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Uysal, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak gösterdikleri sıcak ilgi ve desteğe teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Şakir Başol, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hizmetleri için teşekkür ederek; “Topçalı son 5 yıl içerisinde sizlerin büyük hizmetlerini gördü. Mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. İnşallah sandıkta karşılığını bulacaksınız. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

“YENİ DÖNEMDE KÖPRÜ EN BÜYÜK HAYALİM”

Topçalı halkına destekleri için teşekkür eden Başkan Hüseyin Uysal, yeni dönemde bölgede yapmayı düşündüğü köprü için çalışacağını belirterek; “Yıllardır hizmet götürülmeyen mahallelerimize dönemimde ayrı bir önem verdim. Her mahalleye eşit hizmet etmeye çalıştık. Topçalı’da da güzel hizmetlerimiz oldu. Önümüzdeki dönem en büyük hayalim, Topçalı-Hamzafakılı-Bölücek bağlantı köprüsü” dedi.

“ÖZELLEŞTİRİLEN SOSYAL TESİSLERİ HALKIMIN HİZMETİNE AÇTIM”

Başkan Uysal, özelleştirilen sosyal tesisleri halkın hizmetine açtığını belirterek; “Göreve geldiğimde SBD kafe, Çilek kafe birilerine verilmiş, su ürünleri de verilecekti. Buraları halkımızın hizmetine açtım 1 liraya çay içebilsinler diye. Bu bile başlı başına hizmet anlayışımızın halkımızın yanında olduğunun bir kanıtıdır. Bugün bakıyoruz ‘Sosyal tesisler özelleştirilmeyecek’ diyorlar. Demek ki biz doğruları yapmışız. Her zaman halkımın yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

HAMZAFAKILI’DA UYSAL COŞKUSU

Topçalı Mahallesinin ardından Hamzafakılı’ya geçen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hava-i fişek gösterileri, maytap ve konfetiler eşliğinde karşılandı.

Hamzafakı’lı vatandaşların bağrına bastığı Uysal, gösterilen yoğun ilgi karşısında duygulanarak “Sizler benim yanımda olduğunuz müddetçe, hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Hamzafakılı Mahalle Muhtarı Recep Çınar, Başkan Uysal’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Başkan Uysal ise, Hamzafakılı’nın evladı Avukat Altan Çetinkaya’yı Meclis listesine 4. Sıradan yazdığını belirterek; “Altan kardeşimle birlikte inşallah Hamzafakılı’ya çok daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Uysal’ın mahalle gezilerine eşi Sevim Uysal, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyesi adayları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları ile uysal gönüllüleride katıldı.