Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Doktor Ömer Selim Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday tanıtım toplantısının ardından Zonguldak’ta adeta ayak basmadık yer bırakmayan AK Partililer gün içinde Üzülmez Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Sanayi sitesi esnafı ile bir arayan gelen Doktor Alan ve Çağlayan, işçi ve işveren ile ayrı ayrı istişarelerde bulunurken sanayi sitesine ilişkin talep, şstek ve önerileri dikkatle dinledi. Üzülmez Sanayi sitesine şehir genelindeki bozuk yollar sebebiyle araçların sık sık geldiğini belirten AK Partili Alan bu durumun ise hizmetsizliğin sonucu olduğuna dikkat çekerek vaziyeti manidar bulduklarına dikkat çekti.

“ARAÇLAR SANAYİDEN ÇIKAMIYOR”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Doktor Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada “Seçim çalışmalarımıza şehrimizin her köşesinde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın şahsımıza ve partimize inanılmaz bir ilgisi var. Yerel hizmetsizliğin adeta gelenek haline geldiği şehrimizin vatandaşlarımızın bizden beklentileri çok yüksek. Tabi Üzülmez sanayi sitesine bir ziyaret gerçekleştirdik. İşçi ve işveren tarafları ile istişarelerde bulunduk. Sanayide öğrendiğimize göre en çok araçların ön takım sebebiyle sanayiye geldiğini öğrendik. Sebebi malumunuz bozuk yollar. Tabi bu durum manidar. Aslında çok bir şey anlatmaya da gerek yok. Biz belediyeyi kazanmamız halinde yol yapacağız vaadi vermiyoruz. Bizim asli görevimiz zaten budur. Biz AK Parti anlayışı ile Sosyal ve İnsan odaklı belediyeciliği Zonguldak’ımıza kazandıracağız” dedi.