TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin üçüncü haftasında Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Fethiyespor’u konuk etti. Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 4-3 mağlup olduğu Fethiyespor’u bu kez saha ve seyircisi önünde Okan Eken’in golleriyle 2-1 yenerek yarım kalan hesabı kapattı.

GOL KİLİDİNİ OKAN EKEN AÇTI

İlk yarıya etkili başlayan rakip takım Fethiyespor gol için zaman zaman etkili pozisyonlara girse de sonuç alamadı.  Zonguldak Kömürspor,11’inci dakika da sağ kanattan Hüseyin’in kestiği ortayı Ali Kemal kontrol ederek az farkla dışarı gönderdi. Zonguldak Kömürspor 24’inci dakika da Onur’un korner çizgisi üzerinde kestiği ortayı Okan Eken dokunamadı. Baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor, 33’üncü dakika da Onur’un sağ kanattan kestiği ortayı, Okan Eken kafa golüyle süsleyerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından beraberlik çabası içine giren Fethiyespor dakika 43’de Berat’la durumu 1-1 getirdi. İlk yarının sonlarına doğru baskıyı iyice arttıran Zonguldak Kömürspor, 45+2’inci dakika da Onur’un orta saha yakın bir alanda attığı ara pasla topla buluşan Okan Eken kaleciyle karşı karşıya gelerek topu ağlara gönderdi(2-1)İlk yarıda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıda kaldığı yerden devam eden Zonguldak Kömürspor farkı arttırmak için Onur, Ali Kemal ve Hüseyin’le rakip kaleyi yoklasa da sonuç alamadı. Beraberlik çabası içine giren rakip takım Fethiyespor zaman zaman etkili pozisyonlar üretse de sonuç alamadı. İkinci yarı da başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor’u 2-1 mağlup etti.

Sinan kalede güven verdi

Zonguldak Kömürspor’un ligin ikinci haftasında Fatih Karagümrükspor’u 1-0 yendiği karşılaşma da yaptığı kurtarışlarla kalede güven veren kaleci Sinan, Fethiyespor maçında da ,ilk yarı ve ikinci yarı da rakip takım Fethiyespor’ karşısında yaptığı kurtarışlarla kalede güven vermeye devam etti.

Caner ve Demir üçlü çektirdi

Zonguldak Kömürspor’un, Fethiyespor karşısında aldığı 2-1 galibiyetin ardından büyük sevinç yaşandı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve teknik direktör Şenol Demir, maç sonunda taraftarlara giderek üçlü çektirdi.

Emre Can BAYRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu