MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün’ü ziyaret etti.

Oda basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, sağlık sektörünün çok önemli olduğunu belirterek, “Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz Mustafa Özkan Gün’e yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarete geldik. Sağlık sektörü, her birey için hayati önem taşıyan kurumlardan birisidir. Bu anlamda buradaki hizmetlerin daha verimli yapılması hayati önem taşımaktadır. Hizmet yarışında bir bayrak değişimi oldu. Mustafa Bey, daha önce Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliğini de yapması, Zonguldak sağlık camiasını çok yakından bilen biri olması sorunların tespiti ve çözümünde avantaj sağlayacaktır. Yeni görevinin Zonguldak’ımıza ve kendisine hayırlar getirmesini diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Özkan Gün, “MÜSİAD Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri de belirttiği gibi, ben 15 yıldır bu ilde değişik kademelerde görev yapıyorum, idarecilik de yaptım. Sorunlar ve çözümleri noktasında tecrübelerimizi Zonguldak için kullanacağız. Bu konularda ben çalışma arkadaşlarım ve Hastanelerimizin başhekimleri olarak elimizden geleni el birliği ile yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Başkan Yılmaz, MÜSİAD olarak da Zonguldak için yapabilecekleri katkıyı yapmaya hazır olduklarını vurguladı.