Kamuoyunda son günlerde adı olumsuz haberlerle anılan Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Vali Mustafa Tutulmaz, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile birlikte inceleme ve ziyaretlerde bulundular.
Hastane Başhekimliğinin dallarında Türkiye ve Dünya çapında adları olan hekimlere mobbing uygulaması sonucu yaşanan istifaların ardı arkası kesilmiyor. Olu olmaz yere açılan soruşturmalardan yorulan hekimler çareyi Zonguldak’ı terk etmekte buluyor. Temizlik malzemeleri yeterince alınmadığından hijyen kurallarına uyulmayan BEÜ Tıp’ta yanlış tedavi sonucu yaşanan olaylarında ardı arkası kesilmiyor. Sorumsuzca yapılan harcamalar bir yana hastaneye gerekli ve acil olan tıbbi malzemenin alınmadığı ileri sürülüyor. Yemek başta olmak üzere yapılan ihalelerinden şaibeli olduğu Zonguldak kamuoyunun gündeminden düşmüyor.

 

TUTULMAZ VE ÇUFALI TIP’DA
 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile birlikte hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Vali Tutulmaz, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. (Cevdet AKGÜN)