Yaklaşık 1,5 yıldır HalkınSesi gazetesinde yazıyorum. Başlangıç hikayem, Zonguldak halkına ve bir şekilde bu şehirleri bağı olan herkese ve özellikle gençlere yol göstermek, tecrübelerimi paylaşmaktı.

Gazeteye bir e mail attım, çeşitli kişisel sayfalarımdaki yazılarımı gönderdim. Ve 1,5 yıldır zerre kadar yazdığım bir yazıya müdehale edilmeden özgürce düşüncelerimi paylaştım.

Gazetenin fiziki olarak yerini bilmem. Sahipleri ile tanışmadım. Sermet Bey ile bir kere aramıza hoş geldin konuşması oldu; o da telefonda.

Pandemi girdi babamın cenazesi dışında şehre gelemedim.

Bazı yazılarımda ters düştüğüm yazar arkadaşlarımda olmuş olabilir.

Ancak bugün kendisini hiç tanışmadığım, görüşüne değer verdiğim Zonguldak'ta el emin bilinen sesler tarafından sağlam gazeteciliği ile bilinen; Mustafa Özdemir' in haksızlığa uğradığından söz edilince; bir kaç kelimede olsa kendi payıma düşeni paylaşmak istedim.

Umarım üzere atıfta bulunan suçlama çürütülecek, çünkü yapılan suçlama insanlık dışı bir hareket. Aksi olduğunda suçlama sahiplerine sormak gerek, derdiniz nedir diye?

Hukuk bu konuda bağımsız kararını veriyor olsun, ben kendi adıma bugüne kadar yazılarımın tek bir harfine dokunmadan yayınlayan gazetenin yazı işleri müdürüne; Mustafa Özdemir' e geçmiş olsun diliyorum.