İç karartan bir yazı olarak görülebilir, düşündüren, bir öngörü yazısı olarak da değerlendirile bilirsiniz. Takdir her zaman olduğu gibi elbette kıymetli okurun…
Ülkenin ve dünya gündeminin geleceğine dair öngörüler ve varsayımlar.
İlmin ışığında,emeğin neticesinde,gökyüzü haritasından ortaya konulan tespitler bunlar, meraklılarına sunulan.
 Ancak yine de bir göz atmak, kulak vermek de gerekir diye düşünüyorum çünkü bilmediğimiz kulvarlarda da neler olup bitiyor deneyimlemek lazım, sonuçta değişen gelişen bir dünyanın yolcularıyız her birimiz.
Gökyüzündeki belirsizlik de yerküredeki acizlik de her ikisi de birbirine bağlı gelişmelere gebe.
Ve gökyüzü yeryüzünü tetikliyor her anlamda.
Aşağıdaki öngörülerin hangisi öne çıkacak, bunu zamanla yaşayıp deneyimleyeceğiz elbette.
Vedic Astrolog öngörüleriyle yazıya devam edelim..
Büyükşehir Belediye Başkanlarının canı sıkılacak, görevlerine aktif sel anlamda son verilecek diyor. Belki Valiliklere belki doğrudan merkeze bağlanacaklar diyor.
Korona belası Ekim Kasımdan önce sakinlemeyecek diyor.
Aşıyı,ya Rusya yada Türkiye bulacak diyor ve 2021 yılının kasım ayında korona dan tam anlamıyla  kurtula bilinecek diyor. Tabi ki mutasyona uğrama ihtimaline de dikkat çekiyor.
Boşuna heveslenmeyin, yazın denizdi, dereydi, piknikti kafeydi unutun diyor.
İnsanlar, hayvanlar yani canlılarda ölüm hızı yukarıya doğru seyredecek diyor.
Rehavete kapılmayın bu işin şakası yok diyor, bunu elbette herkes söylüyor ama uyum konusundaki inadımız dikkat çekici.
Önümüzdeki günlerde artış hızında çok ciddi gelişmeler olacak bu konuda Türkiye’nin kaderi gökyüzünün öngörüsünde İngiltere gibi olacak diyor.
Korona belasından kurtulmaya çalışırken bir de depremlerle boğuşacak insanoğlu diyor, özellikle Türkiye diye işaret ediyor.
Eve sığan hayat dışarıya sığmayacak diyor.
Yangınlar, volkanlar gökyüzüne yükseltecek ateşini diyor.
Ekonomi dersen, canını okuyacak dünyanın diyor. İMF birçok ülkeye diz çöktürecek diyor.
Cezaevleri konusunda uyarıyor, çıkan af yasasının ülkede suç oranını fişekleyeceğini söylüyor.
Hırsızlık, yağmalama tecavüz olayları patlak verecek diyor. Çoğalacak suç oranına şimdiden dikkat çekiyor.
Yönetimsel kadrolarda can sıkan gelişmeler olacak diyor. Siyasetin tansiyonu yükselecek diyor. Muhalefette ve iktidarda kanadındaki olaylarla gündem iyice ısınacak diyor.
Gökyüzünü hafife alanlar, bilime sırtını dönenler pişman olacaklar diyor. O yıldızlar gece lambası olsun diye durmuyor orda diyor.
Kutsal kitaptan örnekler vererek, ilim konusunda yanılmadığını ekliyor ve geleceğe rehberlik ettiğini söylüyor.
Bir kâhin, bir büyücü değil, sadece “oku” diyen ilk emre uyarak, ilimle hizmet verdiğini söylüyor.
Dünyanın güçlü görünen devletlerinin gücünü yitireceğini söylüyor. Türkiye gelecekteki gücüyle bambaşka bir ülke olacak Dünyada fark yaratacak diyor. Fakat 2023 den sonra diye de ekliyor.
2023 yılına değin gezegenin başı belada diyor. Dünya bir eşikten geçiyor ve bütün ezberleri ilahi güç bozuyor diyor. Eğer ölmezde sağ kalırsak yeni güçlü bir Türkiye’ye eşlik etmeye hazır olun diyor ve ekliyor tabi ki o vakte kadar dayanabilirsek.
Bütün öngörülerini sadece gökyüzü haritasından gözlemleyerek değil, işin bilim kısmının şifresinin çözerek de yaptığını söylüyor.
Dünyada sınır tanımayan liderlerin, kötü düşüncenin, haksız kazancın, adaletsizliğin, kötücül zihniyetin bir faturası bu yaşananlar diyor.
 Ve bu konuda aklına geleni yapma hakkı olduğunu düşünenlerin, daha ağır bedeller ödeyeceğini de ekliyor ve örnekliyor Amerika bunların başında geliyor diyor.
Sınırlar, maden ocakları, sağlık çalışanları, çocuklar, dikkat edilmesi gereken satırbaşları diyor.
Kaderi hiçbir güç değiştiremez, yaşanması gerekenler yaşanacak diyor. Daha önceki salgınları örnek gösteriyor. Artık hiçbir şey eskisi olmayacak diyor, bütün bunları yaşayarak deneyimleyeceğiz diyor.
İyi insan olun, iyilik yapmaktan korkmayın, egonuzu hırslarını törpüleyin diyor ve vakit varken kalbini kırdıklarınızdan özür dileyin, gönüllerini alın diyor. Önyargılı olup kimsenin vebalini üstünüze almayın diyor.
Bu dünya kimseye kalmadı kalmayacak diyor. Ölüm davetsiz misafir gibi kapıyı çalıyor bir kez daha düşünün diyor. EVDE KALIN dışarıya çıkıp, hem kendi hayatınızı, hem başkalarının hayatını riske atmayın diyor.
Bunları dikkate alıp almamak elbette kişinin kendi tercihidir. Burç yorumu değil genel bir gökyüzü okumasından çıkan tespitler okura sunulan.
 Astrolojiyi nasıl kullandığınızla ilgili bir durum bu, magazinsel mi bilimsel mi?
Bütün bu öngörüleri bütün bu yürek sıkıştıran tespitleri ve çok daha fazlasını Ayşen Tok söylüyor. Ve doğru yanlış ölçeğinde tahmin sel öngörülerde ki doğru sayılar hiç de az değil. Zaman en iyi öğreticidir, yaşayarak deneyimleyeceğiz fakat yine de bu yazı burada dursun bakalım.