AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa eden Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever’in AK Parti’ye katıldığını söyledi.

Ormanlı belde Belediye Başkanı Yaşar Sever ve 4 Meclis üyesinin AK Parti üyeliğinin il Başkanlığı tarafından onaylandığını bildiren Çakır; “Ormanlı’da CHP’den istifa ederek bir süre bağımsız kalan Belediye Başkanımız Yaşar Sever ve Belediye Meclis Üyeleri Recep Ergün, Zeki Ergün, Sabri Yılmaz ve Tacettin Çetin, AK Parti’ye üye olmak için başvurmuşlardır. Sever ve arkadaşlarının üyelik başvuruları partimiz tarafından işleme alınarak İl Başkanlığının onayına sunulmuştur. İl Başkanlığımız bugün itibariyle Sever ve arkadaşlarının partimize üyeliğini onaylamıştır. Aramıza katılan Sever ve arkadaşlarına hoş geldin diyor, birlikte bölgemize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum” dedi.

Çakır, ayrıca Sever’e başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozet taktırmak için çalışma içinde olduklarını belirterek, “Sayın Ormanlı Belediye Başkanımız Yaşar Sever’e bizzat başbakanımız tarafından rozet taktırmak istiyoruz, onun için grup toplantılarından bir gün için Ankara’dan tarih bekliyoruz. Bundan sonra da Ereğli’de AK Parti ailesine katılımlar sürecek ve AK Parti ailesi büyümeye devam edecektir” diye konuştu.