CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Aydınlı, yaptığı açıklamada, yerel iktidarları döneminde belediye personelini, işçisini kucaklayacaklarını, belirtti. Aydınlı şöyle konuştu: “İlçemizin en vefakar kesimi, bu halka hizmet eden belediye personelimizi, işçilerimizi kucaklayacağız. Çünkü onlar bu halkın sağlığından tutun da temizliğine kadar gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bizim iktidarımızda hiçbir işçimiz, personelimiz horlanmayacak, şeffaflık ve dürüstlük ilkesi doğrultusunda hepsini bağrımıza basarak kucaklayacağız”

 

EMEKLİNİN, KÖYLÜNÜN SIKINTISI VAR

CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Aydınlı, Devrek’te, emeklilerin, köylünün, işsizin sıkıntıları, olduğuna işaret ederek, “Toplumun dinamiği, orta direk dediğimiz kesimi oluşturan esnafımız ise, siftah yapmadan dükkanlarını kapatır hale geldi ve bu kısır döngü gün geçtikçe artmaya başladı. Hepsi sıkıntılı. Hepsi gelecek kaygısı taşıyor. Dükkanında müşteri bekleyen esnaf, her geçen gün biraz daha karamsar ve yılgın hale geldi. Borcunun altından nasıl kalkacağını, yeni başlayan öğretim yılında çocuğunun eğitimine nereden para bulacağını düşünür hale gelmiştir. Evinde huzuru kalmamış insanımız var. Halkımızı, bütün bu olumsuzlukların altından kaldırmaya talibiz.” dedi.

 

TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Belediyenin tüm olanaklarını sadece Devrek halkına hizmet için kullanacaklarına vurgu yapan şeref Aydınlı açıklamasında, “Çalışmalarımıza başladığımız ilk günden beri esnafımıza, öğrencimize, gencimize, işçimize, memurumuza, yaşlımıza, emeklimize, kadınlarımıza, STK'lara inanarak ve onların mutluluğunu sağlamak için hareket ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde tüm halkımızı kucaklayacağız.” dedi. (İbrahim Tığ)