Ankara Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yalçın, Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı AK Parti Genel Merkez’inde ki ofisinde ziyaret etti.

Bakacakkadı Belde Belediyesi olarak Bakanlıkların kapılarını aşındırdıklarını ve halka en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Özdemir, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’dan büyük destek gördüklerini dile getirdi. Başkan Özdemir, “Bu desteklerinden dolayı Bakacakkadı belde halkı olarak şükran borçluyuz” dedi.

Gelik Belde Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve Mustafa ince de Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklama da; “Belediye Başkanlarımın ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Başkanlarım beldeleri ile ilgili taleplerini bana ilettiler. İlgili kurumlardan randevu alıp bu taleplerin gerçekleşmesi noktasında yardımcı olacağım” dedi.