İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Ülkenin biran önce parlamenter sisteme geçmesi gerektiğini ifade ederek, “Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan yönetim şekline geçilmeli” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İyi Parti olarak bilindiği üzere İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter sistemi, Ülkemizin yönetim biçimi olarak en uygun yönetim sistemi olarak görüyor ve savunuyoruz. Çünkü ülkemizin çok daha iyi olacağı ,her sorunun ortadan kaldırılacağı sistem olarak iktidarın sunduğu tek adam rejimi dediğimiz nerdeyse her şeyin bir kişinin iki dudağı arasındaki şu anda uygulanan Başkanlık sisteminin Türkiye'yi getirdiği nokta ortadadır. Bu açıdan İyi Parti'nin savunduğu sistem ile ilgili hazırlanan metin dünkü grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından kamuoyuna açıklanmıştır.
Ülkemizin çok daha iyi yönetile bilir olması,insanımızın mutlu ve adalet  duygusunun hâkim kılına bilmesi ,şeffaf ve de kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayıcı bir yönetim anlayışının uygulamaya geçirilmesi açısından hayırlı olmasını diliyor,vatandaşlarımızın ve sizlerin takdirlerine sunuyoruz” dedi