"Saadet Partisi,  Türkiye'nin Teminatıdır"

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi'nin 21. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir açıkla yayınladı.

SP'nin Türkiye'nin teminatı olduğuna vurgu yapan Erol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"1971 yılında MNP’yi kapatanlar bizi yok edeceklerini sanmışlardı. Biz MSP ile daha da büyüdük.
-MSP’yi kapatanlar üzerimize beton dökeceklerini sanmışlardı. Biz Refah Partisi ile daha da güçlendik.
-28 şubat sürecinde Refah’ı ve Fazilet’i kapatanlar bizi tarih sahnesinden sileceklerini sandılar.
Ama yine yanıldılar, bugün yine yanılıyorlar ve böyle zannedenler yine yanılacaklar! Çünkü bizler, Milli Görüşçüyüz. Gücümüzü inancımızdan ve bu inançla yazılan tarihimizden alıyoruz.
Saadet Partimiz bugün dimdik ayaktadır ve insanımızın umudunun adresi, Türkiye'nin de teminatıdır.
İnşallah  Saadet Partisi dönemi, Milli Görüş’ün en büyük zaferlerinin, en büyük başarılarının, en büyük hizmetlerinin yaşandığı dönem olacaktır.  
Saadet; günlük menfaatlerin değil büyük hedeflerin adıdır. Çünkü biz hiçbir zaman rüzgara göre yön değiştirmedik. İlkelerimizden, ölçülerimizden asla taviz vermedik. Kınayanların kınamasına aldırmadan doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmedik. 

Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdürüyoruz
Hangi şart altında olursa olsun, "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye" ve "Yeni bir Dünya" sevdamızdan asla ama asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz!
Bugün ilk günkü kararlılığımız ve ilk günkü heyecanımızla hedefe yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. "Kararlı Duruş"umuzdan hiçbir zaman vazgeçmedik ve de vazgeçmeyiz!
Önümüze konan engeller bizi yıldırmak bir yana daha da güçlendirecektir. 
20 yıl önce gömlek değiştirip bugünse bize sürekli yeni bir kaftan biçmeye çalışanlara da hatırlatmak isterim ki, ancak vefatından sonra anmaya başladığınız Necmettin Erbakan Hocamız, Saadet Partisi Genel Başkanı olarak hayata veda etti.
Yani gömlek değiştirenler, daha Hocamız hayattayken o gömleği değiştirdiler! 
İşte bizler; Erbakan hocamızın fikri mirasçısı, Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi olarak “İnsanca Yaşam” için “Adil Devlet” ve “Adil Paylaşım” mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız.
Bedeli ne olursa olsun, hakikatten yana olmaya devam edeceğiz! 
BAŞKANLIK SİSTEMİ FELAKETE DÖNÜŞTÜ
İktidar ortakları tarafından büyük vaatlerle getirilen Başkanlık Sistemi, maalesef ülkeye saadet değil felaket getirdi.
“Verin yetkiyi görün etkiyi” dediler.. Dolar düşecekti, enflasyon düşecekti, hayat pahalılığı azalacak, ekonomi düzelecekti.
Türkiye uçacaktı. Peki ne oldu? 
 -Türkiye değil ama dolar uçtu. Başkanlık sisteminden önce 4.5 lira olan dolar bugün 17.5 lira oldu.
-Türkiye değil ama borçlar uçtu; Başkanlık sisteminden önce 1 trilyon dolar olan borç stoğu 3 trilyon doları geçti. 
-Merkez Bankası rezervleri eridi. 2018 yılında artı 21.6 milyar dolar seviyesindeki rezervi, Temmuz 2022 itibariyle eksi 54.5 milyar dolara inmiş durumdadır.
-2018’de vatandaşın bankalara borcu 2.3 milyar lira iken bugün 6.9 milyar liraya yükseldi.
-Son 4 yılda yarım milyon esnaf kepenk kapatırken, 4 milyondan fazla insanımızın kredi borcu yasal takibe alınmış. 
ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM BİR REFERANDUM OLACAKTIR
Milleti ezen, fakirleştiren, yolsuzluğa ve yoksulluğa mahkum eden bu sisteme evet mi diyeceğiz yoksa "yeter artık" deyip bu talan düzenine son mu vereceğiz?
İster vaktinde olsun, ister baskın olsun, ister erken seçim olsun; biz sadece iktidarı değil, esas bu düzeni, bu sistemi ve bu zihniyeti değiştireceğiz!
Tıpkı geçmişteki iktidarlar dönemlerimizde olduğu gibi, biz bugün de milletimizden yeni destanlar yazabilmek için destek bekliyoruz. İnanıyoruz ki; aldığımız destekle bugün içinde bulunduğumuz problemleri çok kısa bir zamanda çözer, ülkemizi olumlu bir istikamete yöneltiriz."