AKP Kozlu Belediye Başkan aday adayı İsmail Çamur, dün Moda Kafe’de yaklaşık 750 kişiye yemek vererek gövde gösterisi yaptı. Çamur, burada yaptığı konuşmada isim vermeden göndermelerde bulundu… Kozlu’da kapalı kapılar ardında başkan seçildiğini iddia eden Çamur, “Ortalığı çakallara ve sermayedarlara bırakmayacağız. Biz 4,5 yıl boyunca halkın içinde olduk. Ama birileri halkın istediği adayları değil kendi istediklerini seçiyor.” dedi.

“KİŞİSEL BEKLENTİSİ OLAN NAMERTTİR”

 

Kozlu’da farklı hesaplar yapıldığını söyleyen Çamur, hizmetlerinin devamı için Kozlu halkından destek istedi… Başkanlığı döneminde Kozlu’yu şaha kaldıracağını iddia eden İsmail Çamur, “Kişisel bir beklentisi olan  namerttir. Ben Kozlu’ya bir şeyler vermek için geliyorum, almak için değil. Bizim arkamızda sizin gibi saf, dürüst insanlar var. Hepinizin desteğini bekliyorum. Desteğiniz önemli” şeklinde konuştu…

 

“USTA”SI YOKTU!

Konuşmasının satır aralarında bir yerlere mesajlar gönderen İsmail Çamur’un “ustam” dediği Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın, dünkü toplantıda olmayışı dikkatlerden kaçmadı. AKP kulislerinde ise Ali Bektaş’ın diğer adaylardan Ertan Şahin’i işaret ettiği söylenirken, Çamur’un göndermelerini Hamdi Uçar’a mı yoksa Ali Bektaş’a mı yaptığı merak konusu oldu… Öte yandan AKP Genel Merkezi, bugünden itibaren Kozlu’da anket çalışmasına başladı.