Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 12. Hafta maçında zorlu deplasman olan Amedspor ile 0-0 berabere kaldıkları müsabaka hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
Demir, ‘’3 maçtır yenilen bir takımız. 5 maçın 4’ünü kazanmış, deplasmanda 1’inden de berabere kalmış bir takımdan 1 puan alabilmek altın değerinde. Çocuklara ve bizlere moral oldu.’’ İfadelerine yer verdi. 
1 PUAN TAKIMA MORAL OLDU
Zorlu deplasman olan Amedspor karşısında 1 puan çocuklara ve kendilerine moral olduğunu dile getiren Demir, “Alınan puan önemli. Takımın eksik olmasına rağmen puan aldık. 3 maçtır yenilen bir takımız. 5 maçın 4’ünü kazanmış, deplasmanda 1’inden de berabere kalmış bir takımdan 1 puan alabilmek altın değerinde. Çocuklara ve bizlere moral oldu. 4 tane karşı karşıya pozisyonumuz var. “dedi.
VERİLMEYEN PENALTILARIMIZ VAR
Pazarspor ve Amedspor maçlarında net penaltıların verilmediğini dile getiren Demir, “Pazarspor maçında verilmeyen penaltımız var. Aynı şekilde Amedspor maçında da verilmedi. Çok net verilebilecek penaltıyı vermedi. 1-0 olsaydı belki 2’inciyi, üçüncüyü bulacaktık. Pazar bizden çok iyi oynamadı. Geldi, gol yaptı. Biz de 4 net pozisyon bulduk ama penaltımızı hakem vermedi.” dedi.
SAKATLARIMIZ ÇOK
Sakat oyuncular hakkında konuşan Demir, “Şahin Ali’nin şu an için dönme şansı yok. Katılamayacak. Tuğrul’un durumu da tam belli değil. İyileşmedi. Sinan’da sakatlandı. Fatih’in durumu biraz daha iyi diğerlerine göre. Fatih aramıza katılabilir. Eyüp’te dikişlerini aldıracak. Pazartesi günü idmanlara katılır diye umut ediyorum. Müsabakada görüldü. Futbolcuları farklı mevkilerde oynatmak zorunda kaldık. Mazeret olarak söylemiyorum ama bunların bilinmesi gerekiyor. Çok eksiğimiz var. İşin içerisinde icat çıkarıyoruz. Buna rağmen deplasmanda 1 puan aldılar. Aslanlar gibi de oynadılar. Bunun değerinin bilinmesi gerekiyor.” İfadelerine yer verdi
ÇAYCUMADA KAMP YAPACAĞIZ
15. hafta maçında deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçı hazırlıkları hakkında konuşan Demir, Bucaspor 1928 müsabakası hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacağız. Salı ya da Çarşamba günü Çaycuma da bir süre kampa girebiliriz. Kısa bir kamp çalışması yapabiliriz.” dedi.