BAL 7. Bölge 1. Grupta  ilk devreyi 17 puanla 2. sırada tamamlayan Devrek Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına bugün başlıyor. 
Kırmızı Beyazlı ekip devrenin son maçını 26.12.2021 Pazar günü  oynamış ve futbolculara 10 gün  izin verilmişti. İznin ardından Kırmızı Beyazlı ekip Bugün yeniden bir araya gelerek ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.  
Devrek Belediyespor ikinci yarının ilk idmanını Devrek İlçe Stadı’nda bugün saat 17.00’da toplanarak gerçekleştirecek. 
Yarın itibariyle günü çift idman yaparak geçirecek olan Devrek Belediyespor, 30 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı öncesinde kondisyon ağırlıklı çalışmalara ve taktiksel çalışmalar yaparak hazırlıklarını sürdürecek. 
Bugün yapılacak idman sonrasında Devrek Belediyespor’da teknik adam İlhan Özer, yönetimle bir araya gelerek transfer edilmesi gereken oyuncular hakkında görüş alışverişinde bulunacak. Yapılacak görüşme sonrasında yönetim, İlhan Özer’in istediği sağ bek ve sol bek, orta saha ve golcü oyuncu için hiç vakit kaybeden görüşmelere başlayacak. 
Ayrıca  Devrek Belediyespor ikinci yarının ilk maçını BAY geçirecekken, ikinci yarının ikinci maçında ise sahasında Beyköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.   


Haber: Selçuk Koçaklı