Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Adliyespor ile oynanan ve şampiyonluğun kaçtığı o son maçtan sonra ortaya öyle bir iddia attı yer yerinden oynayacak. Salih Demir, iddiaları belgelerle önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyleyerek, “Hocamız ve futbolcularımız tehdit edildi” dedi.

 

***********************

 

 

Zonguldak Kömürspor’un grubun son maçında şampiyonluğu kaçırmasının altında yatan skandalı Kulüp Başkanı Salih Demir açıkladı. 21 Nisan günü Adliyespor ile şampiyonluk maçına çıkan ve son 5 dakikada yenilen gollerle mücadeleden 2-1 yenik ayrılarak şampiyonluğu kaçıran Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Salih Demir’in ortaya attığı iddia yenilir yutulur cinsten değil.  Yaptığı açıklamada hedef göstermeden gündemi sarsacak iddiada bulunan Demir, şampiyonluğun kaçmasının en büyük nedeninin, hocanın ve futbolcularının maç öncesi tehdit edilmesi olduğunu söyledi ve bunu da belgelerle kanıtlayacağını sözlerine ekledi.

 

İşte Salih Demir’in Zonguldak’ı ayağa kaldıracak müthiş iddiaları şöyle;

“Zonguldak Kömürsporun şampiyonluğunu kaybetmesi olayının arkasında ki tüm gerçekleri Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden sonra açıklayacağım. Bizim göz altı sürecimiz de takım üzerinde ki dirayet ve disiplinin kaybolması, hocamızın ve futbolcuların tehdit edilmesini belgeleri ile beraber Zonguldak kamuoyu ile paylaşacağım. Zonguldak’ı daha fazla germeme adına açıklamaları önümüzdeki haftaya bırakıyorum. Zonguldak taraftarı ve esnafının Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkmasından dolayı şükran ve saygılarımı iletiyorum. 10 yıllık plan içerisinde verdiğimiz sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptıklarımız Zonguldak ve Zonguldak Kömürspora yaptığımız yatırımlar bunların teminatıdır. Yapılan zulüm ve işkencelerin karşılığını Zonguldak halkı ve esnafları son Adliye maçında göstermiştir. Pazar günü Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde gösterecektir. Ben ve ekibim bize gösterdiğiniz ilginin karşılığında bize güvenenlere layık olmaya çalışacağız. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden sonra gündemimiz tamamen Zonguldak Kömürspor olacaktır”

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Kim bunlar

 Kim yada kimler

 Zonguldak spor komuoyu koskoca şehrin kaderiyle nasıl oynanır diye soruyor?  Kulüp Başkanı Salih Demir’in bu iddiaları gerçek mi yoksa asılsız mı diye kafalarında soru işareti olanlarda var.  Peki iddiaların muhatabı kim?  İşte tüm bu sorular, önümüzdeki günlerde Salih Demir’in belgelerle cevap vermesiyle son bulacak.