Misli.com 2. Lig Beyaz temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 23. hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına 3 puan parolası ile hazırlanıyor.  
İkinci yarıda oynadığı 3 maçta 5 puan toplayan ve henüz yenilgi yüzü görmeyen kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden biri olan Ankara Demirspor karşısında 3 puanla ayrılarak üst sıralara yükselmek istiyor.  
Bu önemli deplasman maçı öncesinde  Teknik adam Barış Şeref nezaretinde Fener sentetik sahada gerçekleşen idmanda futbolcular ısınma hareketleri ile çalışmalara başladı. Ardından 5’2 top çalışması yapan kırmızı lacivertli futbolcular, yarı sahada yaptıkları çift kale maçla günü tamamladı.  
Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, ligde oynadığı 21 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgi ile 22 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 31 gol görürken, rakip filelere ise 22 gol kaydetti. 
Ankara Demirspor ise ligde oynadığı  21 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik, 5 yenilgi ile 34 puanla 7. sırada yer alıyor.  Ankara Demirspor kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 33 gol kaybetti.  
Ayrıca Ligin ilk karşılaşmasında Zonguldakspor, evinde Ankara Demirspor’a 2-0 yenilmişti. (Halkın Sesi)