3 PUANIMIZ GASP EDİLDİ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıklarını Tuzlaspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hakemin vermiş olduğu yanlış penaltı kararı sonucunda maçın gerildiğini söyleyerek, 3 puanlarının gasp edildiğini ve gerekli şikayetleriyapacaklarını söyledi. 

‘’Yanlış penaltı kararı sonucunda maç gerildi’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hakemin yanlış penaltı kararının ardından maçın gerildiğini söyleyerek, ‘’Bu hafta Tuzlaspormaçına gayet güzel bir futbolla başladık. 1-0 önde götürüyorduk maçı maalesef olmayan bir penaltı üretildi. Bu penaltının görüntüsünü herkese gösterdik hakem camiasından da olsun, penaltı olmadığına herkes yüzde doksan kanaat verdi. Maçın hakemi ise bunu penaltı olarak neticelendirdi. Onun neticesinde de tansiyon gerildi. Ardından rakip takımın oyuncuları teknik direktörümüze ağzı alınmayacak sözler kullandı. Tansiyon daha çok yükseldi’’dedi. 

‘’Tuzlaspor’un yapmış olduğu açıklamayı kınıyorum’’

Tuzlaspor yönetimi, Kömürspor’un maçtan önce hakemlerle oturduğu hakkında açıklama yaptığını ifade eden Caner, ‘’Tuzlaspor bir açıklama yapmış basından okudum. Eğer bu açıklamayı yapmışlarsa çok talihsiz bir açıklama. Haberde Zonguldaksporyönetiminin maçtan önce hakemlerle bir araya geldiğini yazmış. Bunları kendilerine aynen gönderiyorum. Ben göreve geldiğim günden beri Zonguldakspor hiçbir şekilde hakemlerle bir araya gelmemiştir. Bu tür diyaloglara gelmedik. Belki kendilerinde öyle bir şey varsa bizlere yansıtmaya çalışıyorlar. Tuzlaspor’un yapmış olduğu açıklamayı kınıyorum. Öyle bir şey olsa Tuzlaspor’a olmayan penaltıyı vermez. Resmen 3 puanımız gasp edilmiştir. Kırmızı kartlar da cabası. Nasıl Zonguldaksporhakemlerle oturmuşlar. Zonguldakspor büyük bir camia. Emeğin kıymetini en iyi bilen biziz. Biz madenci takımıyız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Hakemle ilgili şikayetlerimiziyapacağız’’diye konuştu. 

‘’Hakemin verdiği kırmızı kartlar takımı parçaladı’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hakemin verdiği kırmızı kartların takımı parçaladığını söyleyerek, ‘’Sakatlarımız var. Kaleci sakat Kamil sakat. Bunlar üst üste geldi. Hakem arkadaşımızın gösterdiği kırmızı kartlar var. Onun göstermiş olduğu kırmızı kartlar takımı parçaladı. Defansımız yok. Teknik direktörümüz Cahit Terzi ile görüştük buna bir çözüm arıyor. İnşallah en iyisini bulmaya çalışıyor. En iyisini ortaya koyacaklardır. Yedek olan oyuncularımızda ellerinden geleni yapacaktır’’şeklinde konuştu. 

‘’Vali Ahmet Çınar’ın gitmesi bizleri derinden üzdü’’

Vali Ahmet Çınar’ın gidecek olması kendilerini üzdüğünü ifade eden Caner, ‘’Valilerimiz atanmış bürokratlar olmalarına rağmen benim görev yaptığım süre içerisinde. Zonguldakspor’a ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bir Zonguldaklıdan daha fazlasını yaptılar. Sayın Valimiz Ahmet Çınar’ın gitmesi bizleri derinden üzdü. Çünkü kendisi Zonguldakspor’a yapmış olduğu kampanyalarla büyük destek de bulundu. İnşallah yeni gelen Valimiz Zonguldak için hayırlı olur. İnşallah Zonguldak’ın markası Zongudakspor’a da destek verecektir’’dedi. 

Emre Can BAYRAM