Gelecek sezon tam anlamı ile hedefe oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor'da yönetim, güçlü kadro öncesinde  şimdiden teknik adam konusuna hız verdiği öğrenildi. 
2021-2022 sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de genç ve mütevazi bir kadro ile sezonu tamamlayan Alaplı Belediyespor'da yönetim, 2022-2023 sezonu için yeni teknik adam ve güçlü kadro için  kolları şimdiden sıvadı. 
Alaplı Belediyespor yönetimi, gelecek sezon öncesinde listesinde tecrübeli tam 5 teknik adam bulunuyor. Ahmet Uzun, Ömer Faruk Varlık, Cengiz Doğan, Hüsnü Akın ve Yılmaz Yavuz gibi önemli isimler liste de yer aldığı öğrenildi.  
Sarı-lacivertli yönetim, 5 Teknik adamdan biri ile anlaşır anlaşmaz, gelecek sezon için yeni transfer çalışmalarına da başlayacağı öğrenildi.  
Gelecek sezonda Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek isteyen Alaplı Belediyespor'da yönetim, bunun içinde dev bütçe ayırdığı da aldığımız bilgiler arasında.  
Öte yandan yönetim, 5 teknik adamdan biri ile  anlaşır anlaşmaz kısa sürede duyurması bekleniyor.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI