TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un 33 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Emre Kara, yeniden Kırmızı-lacivertli ekipte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.  
Zonguldak Kömürspor forması altında 4. sezonu yaşayacak olan tecrübeli futbolcu Emre Kara, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanın ardından açıklamalarda bulundu.  
50 bin lira için Zonguldak Kömürspor’u  bırakmak istemediğinİ ve yeniden burada olduğunu belirten Kara:"Öncelikle beni tekrar ısrarla Zonguldak Kömürspor'da görmek isteyen başkanıma teşekkür ediyorum.
Transferi zamana bırakmıştık ve başka kulüplerden de teklifler vardı. Biz de bu işi maddiyat için yapıyoruz. 
Daha iyi teklifler vardı. Ancak 50 bin lira için kulübümü bırakmak istemedim  ve kulübümle tekrar anlaştım. 
Geldiğim için mutluyum. Kampa biraz geç katıldım ama Trabzon'da bireysel idmanlar yaptım. 
Geçtiğimiz sezon performansımın yüzde 50-60 oranında oynadım. Bazen kötü oynadım ama bazı maçlarda da üst düzey oynadığımı düşünüyorum.
Bu sezon çok daha iyi olacağına inanıyorum. Tüm kulüpler ilk olarak iç transferi halletmeye çalıştılar. Bizim kulüp te böyle yaptı. 
Dış transferde piyasa oldukça yüksek. Takıma üst düzey 4-5 tane transfer yapılması halinde bu takım bence play-off oynayacak. Taraftarımız bu sezon daha iyi bir Emre Kara, daha iyi bir Zonguldak Kömürspor izleyecek." dedi.

Haber: Selçuk KOÇAKLI