Tersanespor’da Mehmet Öztürk, Alper Kara, Tugay Emre An, Nevzat Bodur, Emrah Agah Kara, Taşkın Kibar, Emircan Kemaloğlu, Caner Bozkurt ve Samet Burgaz, geçtiğimiz hafta oynanan İnağzıspor maçındaki disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldıkları öğrenildi.  
Zonguldak Birinci Amatör Lig Play-Off Merkez Grubu’nda Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselme müsabakasında iddiası bulunmayan Tersanespor son maçta Pazar günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda Capeti Merkez Atöyleyispor ile karşılaşacak. 
Bu önemli müsabaka öncesinde ise Tersanespor’da şok bir gelişme yaşandı.  
Alınan bilgilere göre geçtiğimiz hafta İnağzıspor ile oynanan ve disiplinsiz hareketlerde bulunan 9 futbolcu Tersanespor teknik adamı Ayhan Hotan ve yönetim tarafından alınan karar sonrasında süresiz kadro dışı bırakıldı.
Tersanespor’un teknik adamı Ayhan Hotan 9 futbolcunun kadro dışı kalması konusunda açıklama yaptı. Hoton: “9 futbolcu için kararı alırken üzüldük. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda bu kararı almak zorunda kaldık. Giden futbolcularımıza futbol yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.
İşte süresiz kadro dışı kalan oyuncular ise şu şekilde: Mehmet Öztürk, Alper Kara, Tugay Emre An, Nevzat Bodur, Emrah Agah Kara, Taşkın Kibar, Emircan Kemaloğlu, Caner Bozkurt ve  Samet Burgaz. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI