Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve yönetim kurulu üyeleri Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Bora Amasralı ve Zeki Beybeyoğlu, küçük yaşta kalp sorunu bulunan ve ellerinde ise kemik erimesi rahatsızlığı bulunan 6 yaşındaki Ada Palas’ı Çaycuma’ya giderek evinde ziyaret ettiler. 
Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, küçük kızın doğum gününü kutladı. Ardından ise  ailesi ile birlikte Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürürek tedavisini yaptırdı. 
Doktorlar tarafından tedavi edilen Ada Pakas’ın kalp sorunu olduğu, Zonguldak’ta Çocuk Kardiyolojisi bulunmaması nedeniyle Ankara’ya sevk edilmesi gerektiği söylendi. 
Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Ada Palas’ın Ankara’da tedavi edilebilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in Danışmanı Özel Kalemi Güray Topal ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede ise Topal, küçük kızın tedavisi için gerekli araştırma yapacaklarını Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine iletti. 
Ada Palas’ın tedavisi için gerekli çalışmaları başlatan  dernek yönetimi, Ada Palas için herkesin dualarını beklettiklerini ifade ettiler.