Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu’nun sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ Voleybol Takımı  mücadele ettiği  Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde adını finale taşıdı.

Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’nin sahibi ve Kulüp Sahibi Hakan Hekimoğlu şampiyon olsalar da olmasalar da takımı Zonguldak’a getireceklerini ifade etti.

Bu sezon Bursa’da Zonguldak sevdalısı Hakan Hekimoğlu tarafından kurulan ve renkleri Kırmızı-Lacivert olan Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ Voleybol Kulübü 12 takımın katıldığı grupta  54 puanla ikinci sırada yer alarak yarı finale adını yazdırmıştı.

Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ Voleybol Kulübü  3 maçta 2 galibyet 1 yenilgi alarak 29-31 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

Kanat Tan ve Zonguldak taraftar grubunun  Ankara’da yapılan yarı final maçlarında Hekimoğlu takımına büyük destek vermesi ile finale yükselen Hekimoğlu, şampiyonluk hedefleyor. Takımın bu mücadele sonrası, Efeler  Ligine çıkması bekleniyor.

Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’nin sahibi Hakan Hekimoğlu şampiyon olsalar da olmasalar da takımı Zonguldak’a taşıyacaklarını ifade ederek, “Yönetimi ile, teknik heyet ve sporcusu ile başarılı bir sezon geçirerek grubumuzu 2’nci sırada tamamladık. Yarı final maçlarında da aynı başarıyı gösterip finallere kalmayı hakettik. Sağolsun taraftarlarımız geldiler 3 gün bize destek verdiler. Buralara gelmemiz tesadüf değil. Finallerde de iyi olan kazanacak.

Biz şampiyon olsak da olamasak da seneye takımı Zonguldak’ta getireceğiz şehrin takımı yapacağız. Kimseden para pul istemiyoruz, şov peşinde de değiliz. Bunları söylüyorum ki insanlar bizi reklam yapıyor falan sanmasın. Benim ismim geçmiş geçmemiş hiç önemi yok” dedi.
Haber:Selçuk Koçaklı