Akınspor yönetimi yeni sezon öncesinde teknik adam İsmail Yalçın ile yeniden anlaşırken, dış transferde de 5 oyuncu ile anlaşarak imzayı attırdı.   
2022-2023 sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'i hedefleyen Akınspor yönetimi, güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına start verdi. 
Teknik adam İsmail Yalçın ile yeni sezonda da devam kararı alan Akınspor yönetimi, dış transferde de peş peşe tam 5 oyuncu ile anlaşma sağladı. 
Akınspor’da Onursal Başkan Akın Katı başta olmak üzere Kulüp Başkanı Reşat Pala ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı imza töreninde BAL ekiplerinden Kdz. Ereğli Belediyespor'dan stoper Emirhan Saltabaş, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 5 Temmuz İskenderunspor’dan Zonguldaklı kaleci  Tarık Emre Arslan, Yenimahallespor’dan sol bek Okan Aksoy, yine Yenimahallespor’dan golcü oyuncu Mustafa Gürbüz, ve Ereğli Belediyespor’dan kanat oyuncusu Ensar Danışmaz kendilerini kırmızı-beyazlı yapan imzayı attılar.    
Akınspor 5 oyuncu ile anlaşma sonrasında kısa süre içerişinde yine peş peşe anlaştığı oyunculara imza attırması bekleniyor.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI