2022-20223 sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'i hedefleyen Akınspor yönetimi, güçlü bir kadro için iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı-beyazlı yönetim, teknik adam İsmail Yalçın'ın raporu doğrultusunda şuana kadar kadrosuna dış transfer 7, iç transferde de 1 oyuncu ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.   
Akınspor yönetimi, 9. Transferini ise Kdz. Ereğli Belediyespor alt yapısından yetişen ve geçen sezon Yenimahallespor'da forma giyen başarılı futbolcu Berk Yasin Koç anlaşarak yaptı. 
Akınspor'un Onursal başkanı Akın Katı ve yönetim genç oyun ile bir araya gelerek el sıkıştı ve kendisini kırmızı-beyazlı yapan imzayı attırdılar.  
Akınspor Kulübü’den transfer ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde: “Kışlanın Çocuğu Berk Yasin Koç Akınspor dedi. Ereğli Belediyespor alt yapısında sayısız şampiyonluk yaşayan, daha sonra A takım ile Bölgesel Amatör Ligde forma giyen, son olarakta geçen sezon Yenimahallespor forması giyen Berk Yasin Koç ile anlaşmış bulunmaktayız. Top tekniği ve oyun bilgisi ile bölgemiz yetenekli gençleri arasında gösterilen Berk Yasin'e aramıza Hoş Geldin diyor , sakatlıksız kazasız belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. "denildi.
Haber:Selçuk KOÇAKLI