Zonguldak’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu oynanması gereken Amatör Lig müsabakaları saha zeminlerinin karla kaplı olması nedeniyle ertelendi.  
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve İl Tertip Komitesi’nin ortak aldığı karar doğrultusunda 29-30 Ocak’ta oynanacak olan tüm Amatör Lig müsabakaların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.   
Zonguldak Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak’ta tüm amatör Lig maçların ertelendiğini açıklayarak şu ifadelere yer verdi: “İlimiz ve ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle 29 ve 30 Ocak’ta oynanması planlanan tüm yerel amatör lig müsabakaları ertelenmiştir. 
Süper Amatör Lig’in 13.haftası ertelenen müsabakalar 1 hafta ötelenmiştir. 1. Amatör  Ereğli A ve B Grubu ertelenen 4.hafta müsabakalarından itibaren 1 hafta ileriye kaydırılmıştır. 
Çaycuma A ve B grubu 5 hafta ertelenen müsabakalardan itibaren 1 hafta ileriye kaydırılmıştır. 
Liglerimiz belirtilen haftalardan itibaren devam edecek olup, kar nedeniyle ertelenen 11 ve 12 hafta Süper Amatör  ve Çaycuma A ve B grubu 4.hafta müsabakaları  ile ilgili karar tertip komitesi tarafından yeniden belirlenecektir. 
ASKF ve Futbol İl Temsilciliği tarafından İlgili tüm kulüplerimizin dikkatine duyurulur.” ifadesine yer verdi
Haber: Selçuk KOÇAKLI