Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir, bu hafta sonu deplasmanda 1-0 kaybettikleri Anadolu Selçukluspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Teknik direktörü Şenol Demir, Amedspor maçında gibi istekli oynayamadıklarını ve en kısa sürede Anadolu Selçukluspor görüntüsünü hafızalardan sileceklerini vurguladı.

Teknik Direktör Şenol Demir, üzgün olduklarını söyleyerek,  “Sadece üzgünüz. Oraya gelen taraftarımızı da üzdük. Onun içinde inşallah bu hafta Nazilli maçını kazanarak tekrar onları mutlu etmek istiyoruz. Çocuklar da farkındalar. İyi oynamadık. İyi oynamadığımız içinde müsabakayı kaybettik. Bunun başka bir açıklaması yok. Değerlendirmeyi sadece bu şekilde yapabilirim. Bundan sonrası için de şunun sözünü verebilirim. Ben oyuncu grubum benim futbolcum, benim oyuncu karakterimi bilirsiniz. Benim oyuncularımda böyle oynamalı. Amedspor maçında gibi oynamalı. Bundan sonra böyle oynayacaklar bunun sözünü de veriyorum ”dedi.

“Nazilli maçını kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz”

Zonguldak Kömürspor Teknik direktörü Şenol Demir, Anadolu Selçukluspor maçında iyi oynamadıklarını söyleyerek, “Çok da maçın değerlendirmesi yapılacak gibi değil. Futbol özellikle istek oyunu. Müsabakayı istemekle alakalı. Çok önemli bir oyun futbol. Yani Amedspor maçında 2-0’dan müsabakayı istediğin için kazandın. Müsabaka da mazeretlerin altına sığınmak için söylemek istemiyorum. Ama işte hastalık sakatlık sarı kart cezalıları. Ne yazık ki yansıdı. Ama yapacak bir şey yok. Çok fazla konuşamıyorum açıkçası. Şimdi Amedspor maçını kazanan çocuklar bu çocuklar. Oyuncularımı da kötüleyecek bir adam değilim. Sadece üzgünüz. Oraya gelen taraftarımızı da üzdük. Onun içinde inşallah bu haftra Nazilli maçında tekrar onları mutlu etmek istiyoruz.”

Amedspor maçında ki görüntüyü bundan sonra da yansıtacaklar”

En kısa sürede Amedspor maçında ki görüntüyü sahaya yansıtacaklarını ifade eden Demir, “Çocuklar da farkındalar. İyi oynamadık. İyi oynamadığımız içinde müsabakayı kaybettik. Bunun başka bir açıklaması yok. Değerlendirmeyi sadece bu şekilde yapabilirim. Bundan sonrası için de şunun sözünü verebilirim. Ben oyuncu grubum benim futbolcum, benim oyuncu karakterimi bilirsiniz. Benim oyuncularımda böyle oynamalı. Amedspor maçında gibi oynamalı. Bundan sonra böyle oynayacaklar bunun sözünü de veriyorum. Ama futbol yenmek yenilmek 3 neticeli bir oyun. Yüzde yüz yeneriz diyecek halim yok. Benim oyuncum Nazilli maçı ve bundan sonra ki müsabakalarda neyi var neyi yok ortaya koyacaklar. Anadolu Selçukluspor görüntüsünü en kısa zamanda hafızlardan sileceğiz. Onu da sileceğimizin sözünü veriyorum ”dedi.

Emre Can BAYRAM