Zonguldak Ereğli Spor (ZES) yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı ziyaret etti.

Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Tevfik Cengiz Demirci, Genel Sekreter Kaan Kocaman ve futbolcular Tunahan Altay, Mert Er Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Tevfik Cengiz Demirci “Biz kulüp olarak sporcularımızın eğitim hayatını ön planda tutuyoruz. Kendimde bir eğitimci olarak sporcularımızın okul yaşamlarını takip ediyor ve spordaki başarılarını eğitim yaşantılarında da göstermeleri adına var gücümüzle onlara destek oluyoruz. Bu sebepledir ki Milli Eğitim camiası kulüp olarak bizde önem arz ediyor. Şahsınıza ilimize hoş geldiniz diyorum. Eğitim kalitesinin yükselmesi adına öğrenci, öğretmen ve idareciler için atılacak olan her adımda en büyük destekçiniz. Bir hanımefendi olmanız özellikle öğrencilerimizde anne şefkati ve sıcaklığı uyandıracağından hiçbir şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ise “Bu güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Bir spor kulübünün bir eğitimci tarafından idare edildiğini görmek beni ayrıca memnun etti. Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesini önemsiyor. İyi ve sağlıklı bireylerin yetişmesi için eğitimin yanında spor yapan bir nesilde önemlidir. Ben eğitimde her şeyden önce sevgiyi ön planda tutuyorum. Sizin de dile getirdiğiniz gibi anne şefkati ile yaklaşarak onların mutlu olması için elimden geleni yapıyorum, yapacağım. Ben Zonguldak Ereğli Spor ve idarecilerine teşekkür ediyorum. En yakın zamanda bende kulübünüzü ziyaret edeceğim. Gençlerle bir arada olmak bizleri de mutlu edecektir” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret sonunda Zonguldak Ereğli Spor idarecileri ve sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.