Sarı-siyahlı takım, 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Hacettepespor  maçı öncesi ant içti.  Ligde kalmak adına zorlu 90 dakikaya çıkacak Kilimli Belediyespor’da Teknik Direktörü Orhan Cinemre, “Futbolcuların idmanlardaki hırsları ve azimleri bizi mutlu ediyor. Bu kazanma arzularının ne kadar çok olduğunu gösteriyor. Tüm oyuncularım kazanmaya ant içmiş durumdalar” dedi.

 

 

******************

 

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak Kilimli Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Yarın saat 15.30’da Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda Play-Off yarışının içinde olan Hacettesppor’un konuğu olacak Kilimli Belediyepor, ligde var olmak adına mutlak galibiyet hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarını araklıksız sürdüren sarı-siyahlı takımda futbolcular, hırs küpü. Maçı kazanmak için kenetlenen sarı-siyahlılar, camiaya ve taraftara galibiyet sözü verdiler.

 

Kilimli Belediyespor’un Teknik Direktörü Orhan Cinemre, son hafta umutlarını artırmak için Hacettepespor ile kazanmaları gereken bir müsabaka oynayacaklarını söyleyerek, “27 Nisan günü (Yarın) gerçekten zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz Play-Off mücadelesi veren Hacettepespor. Onlarda maça kazanmak için çıkacak. Bizim durumumuzda da belli. 3 puana daha çok ihtiyacı olan taraf biziz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Futbolcularımda inanmış durumda. İdmanlardaki hırsları ve azimleri bizi mutlu ediyor. Kazanma arzularının ne kadar çok olduğunu gösteriyor. Tüm oyuncularım kazanmaya ant içmiş durumdalar. Onlardan 2 kat daha mücadele etmelerini ve yüreklerini ortaya koyarak oynamalarını bekliyorum. Bu maçı kazanırsak umutlarımızı son haftaya taşırız ve son hafta sahamızda alacağımız galibiyetle ligi garantileriz. Bu nedenle işi sıkı tutmaktayız. Son iki maçımızdan galibiyetle ayrılmak ve ligde kalmak istiyoruz” dedi.

MAÇI KOSİF YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK), ligde düşmeme mücadelesi veren Kilimli Belediyespor ile Play-Off hedefleyen Hacettepespor arasında oynanacak zorlu maça İstanbul bölgesi Ulusal Hakem Emre Kosif’i atadı. 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’da Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak maçta Kosif’in yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Ulusal Yardımcı Hakem Yunus Taşkın ile Ali Balsatar yapacak. Bu önemli maçın 4’üncü hakemi ise İstanbul bölgesi Bölgesel Hakem Aykut Sergin…

 

Eren ARSLANYILMAZ