Batı Karadeniz Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Lig'ini namağlup  şampiyon bitiren Kdz. Ereğli Zafer Men takımı ile ligi ilk 5'de bitiren Çaycuma Veteranlar takımı,  Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterlerler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonasında çekilen kurada aynı gruba düşerken, ilk maçta da karşı karşıya geldi. 
Antalya’nın Manavgat İlçesindeki Side Star Tesislerinde oynanan ve oldukça çekişmeli ve keyifli geçen ilk maçta Kdz. Ereğli Zafer Men takımı, Çaycuma Veteranlar takımını  4-2 yendi. 
Kdz. Ereğli Zafer Men takımına 3 puanı getiren golleri  Sertan Kuzu (2) Hayrettin Uzun ve Şaban kaydetti. 
Türkiye Şampiyonasına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirten Kdz. Ereğli Zafer Men takımı kaptanı Murat Sesli, "Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonasında Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı olarak ilk maçımızda Çaycuma Veteranlar takımını Sertan(2), Şaban, Hayrettin arkadaşımızın attığı gollerle 4-2 yenerek  yolumuza devam ediyoruz. Emeği ve katkısı olan takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi ve bize destek olan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Hedef Türkiye Şampiyonluğu. "ifadelerine yer verdi
Haber:Selçuk Koçaklı