Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da yönetim, 3 Mart 1992 yılında Kozlu Grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 şehit madencinin isimlerini yaşatmak amacıyla bastırmış olduğu Şehit Madenci formalarının satışlarını sürdürürken, destek olanlara da ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Zonguldakspor Başkan Yardımcısı Lütfü Aydın ve Zonguldakspor Kaptanı ve Kalecisi Sinan Ören, Zonguldakspor'a verdiği destekten ötürü Zonguldak Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Tayfun Albayrak'ı makamında ziyaret ederek ismi yazılı 67 numaralı madenci forması hediye ettiler.

Şanlı madenci forması için Zonguldakspor Başkan Yardımcısı Lütfü Aydın ve takım kaptanı ve kalecisi Sinan Ören'e teşekkür eden Zonguldak Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Tayfun Albayrak, Zonguldak Kömürspor'a ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Zonguldakspor Başkan Yardımcısı Lütfü Aydın ise imar ve şehircilik Müdürü Albayrak'a Zonguldakspor'a verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti.