xxBölgesel Amatör Lig’i 4. sırada tamamlayan Devrek Belediyespor ile Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig Play-off’u ikinci sırada tamamlayan Gelikspor 16 Nisan Cumartesi (Yarın) saat 14:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda baraj maçında karşılaşacak. 
xx Merkez Hakem Kurulu bu önemli karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden  Buğrahan Dilkan İnanır’ı atadı.  
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi Kdz. Ereğli Belediyespor’un altında 4. sırada tamamlayan Devrek Belediyespor ile Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-off’u 2. sırada tamamlayan Gelikspor BAL için nefeslerin tutulacağı baraj maçında karşı karşıya gelecek.   
Günlerdir herkesin beklediği nefeslerin tutulacağı kritik karşılaşma 16 Nisan Cumartesi (yarın) saat 14.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacakken, kazanan takım yoluna Bölgesel Amatör Lig’de devam ettirecek.  
Ayrıca kritik karşılaşmanın 90 dakikası berabere bitmesi halinde 15’er dakikalık çift devre halinde uzatmalara gidilecek. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa  BAL’a çıkan takımı seri penaltı atışları belirleyecek. 
BARAJ MAÇINI İNANIR YÖNETECEK
Bu önemli karşılaşma öncesinde Merkez Hakem Kurulu hakemleri ise maçı yönetecek hakem açıkladı.  Devrek Belediyespor- Gelikspor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır’ı yönetecek.  
TRİBÜNLERİN TIKLIM TIKLIM DOLMASI BEKLENİYOR
Açık tribün dışında 3 bin kişilik kapalı tribünde kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekleyecek olan iki takım taraftarların maça akın etmesi bekleniyor. Ayrıca Kapalı spor salonu bölümüne Devrek Belediyespor taraftarı yer alacakken, deplasman tarafı olan bölümde de Gelikspor taraftarı yer alacak.
MAÇIN BAŞLAMA SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADILAR
Devrek Belediyespor BAL’da mücadele etmiş olmanın tecrübesini kullanarak baraj maçını kazanmak ve yoluna kaldığı yerden BAL’da devam etmek istiyor. 43 Yıl sonra  ayağına kadar gelen BAL’da mücadele etme imkanını kaçırmak istemeyen Gelikspor ise eline gelen fırsatı değerlendirmek istiyor. Her iki takımda hazırlıklarını tamamlayarak 16 Nisan Cumartesi(Yarın) oynanacak olan maçın başlama saatini beklemeye başladı.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI