Süper Amatör Lig şampiyonu, Asmaspor’da baraj hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Antrenör Cahit Terzi yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlı takımda hedef Bölgesel Amatör Lig…

 

***************

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayan Asmaspor, Zonguldak’ın şampiyon olmasını bekleyip, kendini Bölgesel Amatör Lig’de bulmayı hedeflemişti. Ancak Kömürspor’un son dakikalarda şampiyonluğu kaçırması kenti üzüntüye boğarken, Asmaspor’un  Bölgesel Amatör Lige direkt çıkmasını engellemişti. Ama şampiyon Asmaspor’un halen bir umudu var ve oda Kozlu Belediyespor ile oynanacak baraj maçını kazanmak.

Kömürspor’un şampiyonluğu elde edememesinin ardından ç umudunu Kozlu Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig’e yükselme baraj maçına taşıyan kırmızı-siyahlı takım, hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Baraj maçının oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çalışmalarını sürdüren Asmaspor’da hedef, kapısından döndüğü Bölgesel Amatör Lige çıkmak. Bu nedenle kırmızı-siyahlı takım, Kozlu Belediyespor ile oynayacağı baraj maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Eren ARSLANYILMAZ