BAL 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Zonguldak temsilcilerimizin 8. Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 
2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’un  maçlarını yönetecek hakemler Bölgesel Kurul tarafından açıklandı.
8. hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da Kdz. Ereğli Belediyespor’un kendi saha ve seyircisi önünde Maltepespor’u konuk edecekken, bu önemli maçı Bölgesel Hakem Can Durgut  yönetecek. Durgut’un yardımcılıklarını ise Koray Doğansoy  ve Batuhan Topçu yapacak. 4. Hakem ise Ömer Faruk Kılıç olarak belirlendi.
Bir diğer temsilcimiz Kilimli Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü saat 14:00’da  konuk edeceği Beyköy Belediyespor müsabakasını  Bölgesel Hakem Ertuğrul Yolcu yönetecek. Yolcu’nun yardımcılıklarını ise Muhammed Kavgacı ve Eshan Kartal yapacak. 4. Hakem ise Cihat Şamil Ulutaş olarak belirlendi.

Öte yandan deplasmanda saat 14:00’da Beykoz 1908 spor ile karşılaşacak olan Devrek Belediyespor maçını ise Bölgesel Hakem Oğuz Karadağ yönetecek. Karadağ’ın yardımcılıklarını ise Ali Berkan Buran ve Samih Kurtuluş yapacak.  4. Hakem ise Mert Aylıoğlu olacak.