Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 1. Grupta 16. hafta maçları hafta sonu oynanan maçlar ile tamamlandı.
Ereğli Belediyespor, şampiyonluk yolunda aynı puanda bulunduğu ve 5 bin üzerindeki taraftarı karşısında  evinde Silivrispor’a 2-1 yenilerek ayağına gelen liderlik şansını kaybetti ve 3. Lig adına Play-Off şansını ise zora sokarak soktu.
Ligin bitimine son 3  hafta kala liderlik şansını kaybeden Eflatun-Beyazlı ekip, kalan 3  maçından birini BAY geçirmesi nedeniyle işi tamamen mucizelere kaldı. 
Temsilcimiz 15. hafta erteleme maçında deplasmanda Beyköy Belediyespor ve  17. Hafta maçında da yine  deplasmanda Maltepespor ile oynadıktan sonra ligin son maçı olan 18. Haftayı da bay geçirecek.  
Kdz. Ereğli Belediyespor’u yenerek  3. Lig adına Play-Off yolunda çok büyük avantaj yakalayan lider  Silivrisipor,  ligin bitimine son 2 hafta kala 15. Hafta erteleme maçında  evinde Maltepespor ve 17. hafta maçında yine  evinde Çilimli Belediyespor’u ağırlayacak ve ligin son maçı olan 18. Hafta maçında ise deplasmanda Zonguldak temsilcimiz Kilimli Belediyespor ile karşılaşacak.  
Zonguldak derbisinde ise Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.  Bu alınan sonuçlar sonrasında 32  puanda bulunan Silivrispor liderliğini koltuğunda bulunurken, Ereğli Belediyespor ise 29  puanla 2. sırada yer alıyor. Devrek Belediyespor, 25 puanla 4.sırada yer alırken, Kilimli Belediyespor ise 12 puanda 6. sırada bulunuyor.  
Ligin 15. Haftası olan erteleme maçında 30  Mart Çarşamba günü oynanacak maçlarla devam edecek. Kdz. Ereğli Belediyespor Çarşamba günü saat 14:00 deplasmanda Beyköy Belediyespor ile karşılaşacakken, Devrek Belediyespor ise evinde saat 14:00’da  Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  Kilimli Belediyespor ise  saat 14:00’da deplasmanda Bakırköyspor’a konuk olacak. 
Ardından ise  4 Nisan Pazar günü 17. Hafta maçları oynanacak.  Tamamı saat 14:00’da oynanacak olan karşılaşmalarda Kdz. Ereğli Belediyespor deplasmanda Maltepespor’a konuk olacakken, Devrek Belediyespor ise evinde Beykozspor 1908’i ağırlayacak. Kilimli Belediyespor ise Beyköy Belediyespor ile karşılaşacak. 
Sezonun son maçları olan 18. Hafta maçları ise 10 Nisan’da oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan maçlarda Kdz. Belediyespor’un BAY nedeniyle sezonu tamamlayacakken, Devrek Belediyespor, Bakırköyspor ile karşılaşacakken, Kilimli Belediyespor ise evinde lider Silivrispor’u konuk edecek.  
Oynanacak olan bu son 3 hafta maçlarının ardından şampiyon ve küme düşen takımlarda belli olacak. 
İŞTE 16. HAFTA MAÇLARINDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR
BEYKOZSPOR 1908 A.Ş.    1-0    BAKIRKÖYSPOR.
EREĞLİ BELEDİYE SPOR1-2    SİLİVRİSPOR    
KİLİMLİ BELEDİYESPOR    0-1    DEVREK BELEDİYESPOR    
ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR    2-1    BEYKÖY BELEDİYESPOR 
PUAN DURUMU
1.SİLİVRİSPOR
32
2.KDZ.EREĞLİ BELEDİYE SPOR
       29
3.ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR
       26
4.DEVREK BELEDİYESPOR
        25
5.MALTEPESPOR
        16
6.KİLİMLİ BELEDİYESPOR
         12
7.BEYKOZSPOR 1908 A.Ş.
         10
8.BEYKÖY BELEDİYESPOR 
           8
9.BAKIRKÖYSPOR
           6
Haber: Selçuk KOÇAKLI