TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 18. hafta maçında sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurduspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak.

Pazar günü saat 13.00'da oynanacak olan müsabakada kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, Tarsus İdman Yurduspor’u yenerek hem moral bulmak istiyor hemde alt sıralardan kurtulmak istiyor. 

Temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 15 karşılaşmada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 8 yenilgi ile 17 puanla 16. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 16 karşılaşmada rakip filelere 18 gol atarken, kalesinde ise 25 gol gördü. 

Tarsus İdman Yurduspor ise oynadığı 15 müsabakadan 5  galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi ile 15  puanla 15. sırada yer alıyor. Tarsus İdman Yurduspor rakip filelere 13 gol atarken kalesinde ise 15 gol gördü. 

Zonguldakspor ile Tarsus İdman Yurduspor arasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazar günü saat 13.00'da oynanacak karşılaşmayı Mardin Klasman hakemlerinden 28 yaşındaki Yunus Dursun yönetecek.  Yunus Dursun’un yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Mehmet Özer yapacak. Maçın 4’üncü hakemi olarak ise Yusuf Adnan Kendirciler olarak açıklandı.