Spor Toto 3’üncü Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübün ekonomik sıkıntısını bir nebze olsun gidermek adına proje çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce başlatılan SMS kampanyası ve takvim projeleri ile şehrin karşısına çıkan Başkan Caner, bu kez 2 yeni projeyi daha hayata geçirdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın  reklam panoları ihalesini alan Başkan Caner, aynı zamanda kumbara projesiyle destek arıyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu projeleri tanımak için basın toplantısı düzenleyerek destek talebinde bulundu.

Proje tanıtım toplantısında  konuşan Kulüp Başkanı Süleyman Caner,

“Kulübe katkı sağlamak amacıyla bastırdığımız 5 bin adet yeni yıl takvimlerinin hepsini sattık. Oradan gelen gelirle kamp masraflarını ve kulübün ufak tefek masraflarını giderdik. Stadyumu’nda bulunan reklam panoları kiralık. Reklam panolarını işadamlarımıza,  sanayicilerimize, esnaflarımıza kiralayacağız. 35 adet reklam panomuz beklentimiz doğrultusunda dolar ve kulübe gelir sağlarız. Biz gelir getirmek amacıyla bu projeyi de başlatmış bulunmaktayız. Reklam vermek isteyenleri bizi irtibata geçmelerini bekliyoruz”

Reklam panoları dışında kumbara projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Caner, “Kumbaralarımızı  ticaretin yoğun olduğu yerler ve Stadyumun giriş noktalarına koyacağız. Geçen sene göreve geldiğimizde  SMS kampanyasını başlatmıştık. bir kampanya  daha vardı.. Her telefon şebekesinden bu kampanyaya destek verebiliyorsunuz. SMS bölümüne  ‘ZKÖMÜRSPOR’ yazarak 8071’e mesaj atıyorsunuz. Gelen mesajı da ‘evet’ diyerek onaylayarak gönderiyoruz. Böylece ayda 5 TL destek sağlamış olacaklar” dedi.

Bu iki projeye şehrin sahip çıkmasını isteyen Süleyman Caner, “İşte buyurun Karaelmas Köksal  Stadyumu’nun çevresine alınacak reklam panoları kiralık.  Zonguldak halkının duyarlılığını göreceğiz. Televizyonlara trilyonlarca reklam veren adamları bu kampanyada ne kadar Zonguldaklı göreceğiz. 35 tane reklam tabelamız var. Ne kadar Zonguldak sevdası, ne kadar Zonguldakspor’u seviyorlar bunu göreceğiz” dedi.