***Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı ve Romanya iş insanı Sabit Danış, 3 engelli vatandaşı mutlu etti.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı ve Romanya iş insanı Sabit Danış, engelli vatandaşları unutmadı. 
Başkan Sabit Danış, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin’in huzurunda Valilik önünde yapılan törenle 3 engelli vatandaşa akülü sandalye hediye etti. 
BAŞKAN DANIŞİ 3 ENEGLLİ VATANDAŞA AKÜLÜ SANDELYE HEDİYE ETTİ
3 Engelli vatandaşa akülü sandalye hediye eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı ve Romanya iş insanı Sabit Danış, “Biz Zonguldak çocuğu olduğumuz için zaman zaman böyle aktiviteler yapacağız.  Sayın valim ile beraber, bugün 3 tane akülü araba getirdik ihtiyaç sahiplerine arkadaşlarımıza abilerimize verdik. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
VALİ TUTULMAZ, SABİT DANIŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
Zonguldak Kömürspor Başkanı ve iş insanı Sabit Danış’a teşekkür eden Mustafa Tutulmaz, “Arkadaşlar önce teşekkür ederek başlamak istiyorum. Burada Sabit Danış başkanımıza huzurlarınız da teşekkür ediyorum, bugün 3 tane ihtiyaç sahibi kardeşimize akülü araba hediye etti kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren bu değerli kardeşlerimizin hayatı daha kolaylaşacak kendilerine, sağlıkla huzurla bunları kullanmalarını diliyoruz.”dedi
ŞİRİN, “TÜM ENGELLİ CAMİASI ADINA VALİ TUTULMAZ VE BAŞKAN DANIŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM” 
3 Akülü sandalye bağışında bulunan Zonguldak Kömürspor Başkanı ve iş insanı Sabit Danış ve emeği geçen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a teşekkür  eden Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “ Evet ben bu etkinlik için bu bağış için başta sayın valim ve değerli Zonguldak  Kömürspor Kulüp başkanımıza bu duyarlılığı için, tüm engelli camiası adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da dağıtımlarımız hem bizim dernek olarak hem sayın valimin ve diğer kamu kurumlarının desteğiyle devam edecek, biz her zaman söylüyoruz Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi kalmayacak şekilde bu bağışlarımıza devam edeceğiz tekrar teşekkür ederiz.”dedi.
Haber: Selçuk KOÇAKLI