Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ereğli Belediyespor Asbaşkanı ve Genel Kaptanı Sertan Kuzu, yeni sezon öncesinde hedeflerini açıkladı. 
Koronavirüs nedeniyle bu sezon iddialı bir takım kurmayacaklarını belirten Kuzu, Bu hafta içi de evrakları tamamlayarak Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurularını yapacaklarını söyledi. Kuzu ayrıca Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’na yenileme çalışmalarının bir türlü yapılmamasına tepki gösterdi. 

15 GÜN İÇERİSİNDE TOPLANACAĞIZ

Başkan Kuzu, “20 transfer yaptık. Aralarında alt yapıdan gelen 6 kişi de var. Takımımızı daha önce tamamlamıştık. Ayrılan arkadaşlarımız da oldu. 15 günün içerisinde takımı toplayıp bir değerlendirme yapacağız."dedi

İDDİALI BİR TAKIM KURMAYACAĞIZ
Başkan Kuzu," Bu sezon iddialı bir takım olarak sahaya çıkmayacağız pandemiden dolayı. Fazla para da harcamadık. Elimizde olan futbolcularla yola çıkacağız. Futbolcularla sözlü anlaşma yaptık, sözleşme imzalanmadı. 31 Aralık’a kadar müsaade verdiler. Biz o zamana kadar bunu yapacağız. En yakın zamanda arkadaşlarımızı toplayıp idmanlara başlayacağız.” dedi. 

TFF'NİN AÇIKLAMASINI BEKLİYORUZ 
Başkan Kuzu, “TFF maçların hangi tarihte başlayacağını açıklamadığı için biz de ona göre bir adım atamıyoruz. Bütün evraklarımızı en yakın zamanda toplayacağız. Önümüzdeki hafta yollayacağız. Federasyondan da ikinci açıklamayı bekleyeceğiz. Bu süreçte de yönetim kurulu toplantımızı yapıp, durumları değerlendireceğiz.” dedi.

BİR TANE DAHA HALI SAHA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Başkan Kuzu, “Pandemi nedeniyle hangi iş adamından destek istenebilir ki? Herkesin durumu sıkıntılı. Eskiden para harcayıp başarısız oluyorduk. Bu sene de az para harcadık belki iyi bir sonuç alırız. Önemli olan ligde kalmak. Bizim bu sene hedefimiz ligde kalmak. Koronavirüs nedeniyle konsantrasyon kaybı oldu. 1 senedir futbol oynanmıyor ve bundan sonra da ne olacağı belli değil. Motivasyon yok. Eylül-Ekim’de başlamış olsaydı, takımı güçlendirelim derdik. Bu seneyi geçiştireceğiz. Seneye daha fazla para harcarız, gerekli transferleri yaparız. Bu sene geçiş süresi bizim için. Paramızı tesisleşmeye harcayacağız. Halı sahalarımız var ama bir tane daha yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

FENER SAHASI KAÇ KEZ DEĞİŞTİ, ANCAK BEYÇAYIRI STADI'NA BAKIM YAPILMADI 
Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’na yenileme çalışmalarının yapılmadığını belirten Başkan Kuzu, “Stadın ışıklandırmasını dahi yapamadılar. Fener Sahası’nın kaç kez ışıklandırmasını yaptılar, zemini değiştirdiler ancak Beyçayırı Stadı’nı bir türlü yapamadılar. Takımlar antrenman dahi yapmak istemiyorlar. Stadyum hiçbir takım için yeterli değil. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık zaten ilçeye yatırım gelmemesinin kavgasını veriyor. Ereğli büyük ilçe ama yıllardır aynı stadyumda oynuyoruz. Bizim kadar durumda olan başka bir takım yok. "dedi