Adana-Kozan’da 31 Ocak - 6 Şubat arasında düzenlenen Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda derece elde eden sporcular Zümrete Ustaoğlu ve Cansu Demirer ile antrenörleri Selahattin Güven, Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık sporcuları kutlayarak altın hediye etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık 31 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlen Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye 5’incisi olan 57 kiloda Zümrete Ustaoğlu,  60 kiloda Cansu Demirer ve Antrenörleri Selahattin Güven’e ödül vererek kutladı. Ziyaret sırasında Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da sporcuları kutladı.  
DİĞER GENÇLERE, SPORCULARA TEŞVİK OLMASINI DİLİYORUM
Başkan Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyespor’un sadece bir futbol kulübü olmadığını 12 branşta 900’e yakın sporcunun yer aldığını belirterek “Türkiye şampiyonasında derece elde eden boksörlerimiz Cansu Demirer ve Zümrete Ustaoğlu ile antrenörlerini kutluyorum. Kendilerini, örnek olması, teşvik olması açısından altın hediye ederek kutluyorum. Bunun  diğer sporcular için de teşvik edici olmasını diliyoruz. Kentimize derece getiren herkesi Ereğli halkı adına kucaklamak istiyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.” 
DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR
Antrenör Selahattin Güven ve sporcular, Başkan Posbıyık ve Neriman Posbıyık’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.